Esirukoilijat

Esirukoilijat rukoilevat omalla ajallaan seurakunnalle jätettyjen rukousaiheiden sekä Satamaseurakunnan  puolesta. Rukousaiheet lähetetään esirukoilijoille tekstiviestillä.
Tervetuloa mukaan esirukoilijaksi, voit ilmoittautua Minnalle.

Jätä rukouspyyntö!

Voit kirjoittaa esirukouspyyntöjä Sataman illoissa tai ilmoittaa Minnalle.

Rukousparit

Ollaan aloittamassa myös rukousparitoimintaa. Noin kolmen kuukauden välein valittavat nais- ja miesparit rukoilevat tahoillaan toistensa puolesta. Näin on mahdollista saada jatkuvaa rukoustukea, olipa elämässä tyyntä tai myrskyä, ja antaa vastaavaa tukea jollekin toiselle. Toistemme puolesta rukoileminen lisää myös yhteyttä seurakunnassa.
Saat oman rukousparin ottamalla yhteyttä Minnaan. Myös lapsilla on rukousparitoimintaa.

Lisätietoja

Jos haluat saada oman rukousparin tai liittyä esirukoilijoiden sähköpostilistalle, ota yhteyttä Sataman rukoustiimin johtajaan Minna Rekolaan. Häneltä saat myös lisätietoja kaikesta Satamaseurakunnan rukoustoiminnasta.

• Minna Rekola, p. 044 530 6676, (huom. osoitteessa numero 1)