Maaliskuun ohjelmaa 2019

SATAMAN ILLAT Raisiossa
Telakka, Kerttulantie 4, 21200 Raisio (Taksiaseman vieressä), kartta.

Opetussarja: Silmänpainetauti
Jokainen sukupolvi on aina edellistä viisaampi vai onko? Tekninen kehitys menee eteenpäin huimaa vauhtia ja siitä syntyy helposti ajatus, että myös Ihminen kehittyy ja muuttuu paremmaksi. Sen mikä on oikeaa ja väärää nähdään tältä pohjalta myös muuttuvan. On paljon tilanteita ja menettelytapoja, joissa on syytä mukautua vallitseviin olosuhteisiin. Kristittyinä joudumme jatkuvasti pohtimaan mukautumistamme ympäröivässä yhteiskunnassa.
Se joka hallitsee mediaa, hallitsee maailmaa. Ympärillämme on jatkuva informaatiotulva, joka huuhto ajatteluamme. Se vaikuttaa ajatteluumme, tiedostamme sitä tai emme. Voimme itse paljonkin vaikuttaa siihen, mikä ajatuksiamme huuhtoo.
Miten meidän tulee elää kristittyinä yhteiskunnassa, joka pikavauhtia hylkää kristillisiä arvoja? Jeremian kautta Jumala aikanaan kehotti harrastamaan sen paikkakunnan menestystä, johon juutalaiset pakkosiirtolaiset oli siirretty vasten tahtoaan. Miten meidän tulisi harjoittaa tämän yhteiskunnan menestystä, joka haastaa kristillisen arvomaailman.

– la 9.3.2019 klo 16 Kristitty ja Hollywood – Markus Kirla
– la 16.3.2019 klo 16 Kristitty ja some – Pekka Sormunen
– la 23.3.2019 klo 16 Kristitty ja yhteiskunta – Arto Malmberg

RUKOUSILTA
Telakka, Kerttulantie 4, 21200 Raisio (Taksiaseman vieressä)
Rukoillaan yhteisten ja henkilökohtaisten asioiden puolesta.
Vetäjinä Marja-Leena ja Hans Borgman
- klo 18: 7.3, 14.3, 21.3, 28.3

MESSIT - Sataman pienryhmät
Telakka, Kerttulantie 4, 21200 Raisio (Taksiaseman vieressä)
Tervetuloa rentoon tunnelmaan, uskovien yhteyteen, Raamatun ääreen ja rukouksen ilmapiiriin!
- klo 18: ke 13.3, 27.3

KONEHUONE - Sataman raamattutunnit
Telakka, Kerttulantie 4, 21200 Raisio (Taksiaseman vieressä)
Keskusteleva opetussarja Apostolien tekojen kirjasta, jossa sitä käydään läpi luku luvulta Markuksen ja Timon johdolla.
- klo 18: ke 6.3 Apostolien teot 5, Markus, 20.3 Ap.t. 6, Timo

Voit katsoa aiemmat Sataman iltojen videoidut opetukset valikon kohdasta Opetukset.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Olet tervetullut tilaisuuksiin!

Keille seurakuntamme on tarkoitettu

• Kaikille jotka haluavat innostua Jumalasta, seurata Jeesusta, kasvaa ja viihtyä yhdessä, sekä kutsua toisiakin Kristuksen luo.
  • Jotka nyt kokevat olevansa ilman seurakuntayhteyttä, kaipaavat sitä tai ovat muuten kiinnostuneita uskonasioista
  • Kaiken ikäisille vauvasta vaariin, lapsille järjestetään omaa ohjelmaa.

Kokoontumispaikka

Kokoonnumme Sataman toimitilassa, Telakalla, Kerttulantie 4, 21200 Raisio.