Sataman Ilta on Satamaseurakunnan päätapahtuma - kolme kertaa kuukaudessa lauantaisin kello 16:00.
Illassa on opetusta sekä aikuisille että lapsille, paljon ylistystä sekä mahdollisuus esirukoukseen ja öljyllä voiteluun (sairauksien parantumiseksi). Lopuksi juodaan kahvit ja viihdytään yhdessä. Translation in English eli käännös englanninkielelle.
Toivomme Sataman Illan olevan paikka, jonne voi tulla sellaisena kuin on. Ilman tietynlaista asua. Ilman teologista esiymmärrystä. Ilman kaanaankielen peruskursseja. 
Toivomme illan yllättävän Sinut positiivisesti niin, että Sinun olisi helppo kutsua seuraavalla kerralla mukaan kaverisikin. Sydämellisesti tervetuloa Sataman Iltaan!

Tulevat sarjat

God - reconnecting people!

God - reconnecting people!

Näin kännyköiden aikakaudella ei ole mitenkään harvinaista että yhteys pätkii. Välillä vikaa on “toisen päässä” , välillä “omassa päässä” ja välillä siinä välissä. Yhteys voi olla vaarassa muutoinkin, kuin vain puhelimia käytettäessä. Suuremmassa kuvassa ihmisen yhteys meni poikki Luojaansa jo paratiisissa, jonka seurauksena yhteys tuppaa pätkimään lähimmäistenkin kanssa. Jos yhteys on katkennut kokonaan,  on se luotava uudestaan. Toisaalta jos yhteys on olemassa, on sitä vaalittava, aivan samoin kuin puhelinyhtiöt huoltavat tietoliikenneverkkojaan yhteyksien toimimiseksi. Tässä opetussarjassa pohdimme yhteyden ja yhteyksien merkitystä ja niiden vaalimista, niin toisiimme kuin luojaammekin.

 

1.12.2018 klo 16:00 - 18:00

8.12.2018 klo 16:00 - 18:00

15.12.2018 klo 16:00 - 18:00