Sataman rukousvuorokausi

Rukousvuorokausi Satamaseurakunnan puolesta järjestetään kerran kuussa  lauantaista klo 20 - sunnuntaihin klo 20. Mikäli haluat osallistua siihen, etkä ole aikaisemmin saanut siitä sähköposti-infoa, saat tarkemmat tiedot ja ohjeet lähettämällä viestin osoitteeseen satamanrukous(at)gmail.com. Rukousvuorokausi toteutetaan siten, että netin kautta voi ilmoittautua rukoilemaan ajankohtaisten rukousaiheiden puolesta tunnin tai puolen tunnin ajan.

Sataman rukousilta

Sataman rukousilta Telakalla (Polttolinja 35) torstaisin klo 18.00 - n. 19.30 syyskuusta toukokuun loppuun.. Ylistyksen sekä yhteisen ja henkilökohtaisen esirukouksen lisäksi on myös lyhyt raamattuopetus.  Lämpimästi tervetuloa mukaan!

"Sillä missä kaksi tai kolme on koolla minun
nimessäni, siellä minä olen heidän keskellään",

Matt. 18:20

Sataman aamurukous

Kokoonnumme syyskuusta alkaen joka tiistaiaamu klo 6.30-7.30 Telakalle (Polttolinja 35) rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta. Tervetuloa mukaan!

Puolipäivän rukoushetki

Tervetuloa myös tiistaisin klo 11-12 Telakalle (Polttolinja 35) rukoilemaan yhteisten asioiden puolesta.

Rukouspalvelu Sataman illoissa

Seurakunnan rukouspalvelijat rukoilevat Sataman illan jälkeen jokaisen puolesta, jolla on sairautta tai muita rukousaiheita sekä niiden puolesta, jotka haluavat ottaa vastaan Jeesuken elämäänsä tai uudistua uskossaan. Pyydettäessä sairas voidaan myös voidella öljyllä.

Esirukoilijat

Esirukoilijat rukoilevat omalla ajallaan seurakunnalle jätettyjen rukousaiheiden puolesta. Myöskin rukoilemme Satamaseurakunnan ja sen lähetyskohteen Helping Hands -pakolaiskeskuksen sekä Tarvaisten puolesta Romaniassa. Rukousaiheet lähetetään esirukoilijoille sähköpostitse viikon välein. Tervetuloa mukaan esirukoilijaksi, voit ilmoittautua Raimolle.

Jätä rukouspyyntö!

Voit kirjoittaa esirukouspyyntöjä Sataman illoissa ja kesäilloisa sekä sähköpostilla osoitteeseen satamanrukous(at)gmail.com.

Rukousparit

Noin kolmen kuukauden välein arvottavat nais- ja miesparit rukoilevat tahoillaan toistensa puolesta. Näin on mahdollista saada jatkuvaa rukoustukea, olipa elämässä tyyntä tai myrskyä, ja antaa vastaavaa tukea jollekin toiselle. Toistemme puolesta rukoileminen lisää myös yhteyttä seurakunnassa. Saat oman rukousparin ottamalla yhteyttä Raimoon. Myös lapsilla on rukousparitoimintaa, jonka hoitaa lapsityö.

Tervetuloa mukaan!

Jos haluat saada oman rukousparin tai liittyä esirukoilijoiden sähköpostilistalle, ota yhteyttä Sataman rukoustiimin johtajaan Raimo Könöseen raimo.a.kononen(at)gmail.com. Häneltä saat myös lisätietoja kaikesta Satamaseurakunnan rukoustoiminnasta.