Seminaarit

Series from this ministry
Rukous
helmi 2016

Satamaseurakunta järjesti helmikuussa 2016 Sataman toimipisteessä Telakalla Rukousseminaarin, jossa oli opettamassa pastori Jukka Jämsén. Tästä seminaarista tallennettiin kolme videota, jotka ovat katsottavissa näiltä Sataman sivuilta tai suoraan Youtubesta.

Apologia
loka 2015
Satamaseurakunta järjesti syksyllä 2015 Telakalla, Sataman toimipisteessä Kuokkalssa Apologiaseminaarin, jossa vieraili luennoimassa joukko suomalaisia kristittyjä tiedemiehiä. Mukana olivat lääkäri Pekka Reinikainen, kirurgi Mikko Tuuliranta, fysiikan torhtori Vesa Palonen, professori Tapio Puolimatka ja professori Matti Leisola. Seminaari koostui kuudesta peräkkäisestä sunnuntai-illasta. Jokaisessa illassa oli kaksi 60-90 minuutin mittaista alustusta, ensimmäisessä illassa kolme.
Sielunhoito
syys 2014 - loka 2014

Satamaseurakunta järjesti syksyllä 2014 Sataman toimipisteessä Telakalla Sielunhoitoseminaarin, jossa oli luennoimassa Perheniemen opiston rehtori, pastori Petri Välimäki. Tässä neljän peräkkäisen keskiviikon opetussarjassa Petri avasi sielunhoitotyön periaatteita ja rohkaisi käytännön sielunhoitotyöhön. Jokaisen illan opetuksesta taltioimme kaksi videota, jotka ovat katsottavissa näiltä Sataman sivuilta tai suoraan Youtubesta.