Seminaarit

Exodus

Exodus

maalis 2015

Mikä on sinun vankilasi? Mikä sitoo sinua? Mikä vetää sinut maahan ja murtaa itsetuntosi? Mistä sinä haluaisit vapautua? Israelin kansa alistettiin orjuuteen, palvelemaan egyptiläisiä. 400 vuoden aikana unelma vapaudesta kuitenkin hukkui erämaan hiekkaan. Kunnes Jumala lähetti heille vapauttajan, Mooseksen. Meillekin on lähetetty Vapauttaja, jonka elämässä on paljon samoja piirteitä kuin Mooseksen elämässä. Jeesus on meidän Vapauttajamme synnin ja kuoleman orjuudesta.

Sermons in this series
la, maalis 21, 2015
Series: Exodus
Duration: 24 mins 32 secs
Kun Jumala vapautti Israelin kansan Egyptin orjuudesta, ilo oli suurta, mutta ohimenevää. Erämaan karut olosuhteet ja monet vastoinkäymiset käänsivät israelilaisten mielet haikaamaan takaisin Egyptiin. Takaisin lihapatojen ääreen. Aika kultasi muistot ja napina Jumalaa kohtaan kasvoi kansan keskuudessa.. Todellisuus iskee usein vastoin kristitynkin kasvoja. Kaikki ei olekaan sitä mitä kuvittelimme. Ja mekin olemme kiusattuja valittamaan Jumalalle: ”Miksi meidät tänne toit?!”
la, maalis 14, 2015
Series: Exodus
Duration: 50 mins 35 secs
Vapautuminen on sitä suloisempaa, mitä kauemmin sitä on jouduttu odottamaan. Ja mitä suurempi hinta siitä on maksettu. Kun Jumala vapautti oman kansansa Egyptin orjuudesta, siihen liittyi paljon kärsimystä, tragediaa, pettymyksiä ja vitsauksia. Mutta Jumala vei kuin veikin kansansa ulos orjuuden maasta. Samalla tavoin Hän vapauttaa meidät synnin orjuudesta. Tämän illan opetuksesta vastaa Jarmo Sormunen.
la, maalis 07, 2015
Series: Exodus
Duration: 51 mins 4 secs
Mikä on sinun vankilasi? Mikä sitoo sinua? Mikä vetää sinut maahan ja murtaa itsetuntosi? Mistä sinä haluaisit vapautua? Israelin kansa alistettiin orjuuteen, palvelemaan egyptiläisiä. 400 vuoden aikana unelma vapaudesta kuitenkin hukkui erämaan hiekkaan. Kunnes Jumala lähetti heille vapauttajan, Mooseksen. Meillekin on lähetetty Vapauttaja, jonka elämässä on paljon samoja piirteitä kuin Mooseksen elämässä. Jeesus on meidän Vapauttajamme synnin ja kuoleman orjuudesta. Tähän Sataman Iltaan saapuu opettajavieraaksi pastori Antero ’Mooses’ Laukkanen Majakka-seurakunnasta Espoosta.
Powered by: Preachitsuite