Seminaarit

Vapaus

Vapaus

loka 2014

Vapaus tuo sanana monille mieleen rajattomuuden, olotilan, jossa ei ole mitään rajoja. Kristillinen vapaus ei kuitenkaan ole rajattomutta vaan vapautta rajojen sisällä. Ilman rajoja vapaudestakin tulee vankila, jossa mikään ei rajoita meitä omalta tai toisen pahuudelta. Kristillinen vapaus on vapautta ennen muuta synnlstä, joka vangitsee meidät itsemme vankilaan. Kristillinen vapaus on riippuvaisuutta Jumalasta, jonka yhteydessä me tulemme todellisesti vapaiksi.

Sermons in this series
la, loka 25, 2014
Series: Vapaus
Duration: 38 mins 47 secs
Apostoli Paavali varoitti Galatian seurakuntaa sellaisista ihmisistä, jotka olivat tulleet vakoilemaan heidän vapauttaan Kristuksessa Jeesuksessa. Nämä ihmiset tarjosivat toisenlaista Jeesusta. Sellaista, jonka sovitustyö ei riitä ihan kaikkien syntien sovitukseksi. Sellaista Jeesusta, jonka seuraaminen edellyttää tietynlaisia kulttuurisia tapoja. Sellaista Jeesusta, joka vaatii ihmistä tulemiaan toisenlaiseksi, ennenkuin voi pelastua. Jarmo Sormunen käsittelee tässä illassa sitä, miten me voimme kristittyinä sailyttää hengellisen vapautemme.
la, loka 18, 2014
Series: Vapaus
Duration: 38 mins 26 secs
Oletko sinä vapaa? Moni kokee olevansa, huomatakseen kuitenkin tekevänsä yhtenään sellaista mitä ei haluaisi. Jokin hallitsee elämää. Se voi olla alkoholi, seksi tai jokin ihminen. Se voi olla raha tai vaikkapa jokin harrastus. Se voi olla mitä vain taivaan ja maan väliltä. Suurin osa suomalaisista on riippuvainen jostakin muusta kuin Jumalasta. Mutta Hän haluaisi tehdä meistä riippuvaisia itsestään. Se kun on kaikkein parasta vapautta. Miten minä voisin saada todellisen vapauden? Siihen vastaa tämän kertainen vieraamme, Jyväskylän helluntaiseurakunnan pastori Jyrki Palmi.
la, loka 11, 2014
Series: Vapaus
Duration: 40 mins 51 secs
Vapaus tuo sanana monille mieleen rajattomuuden, olotilan, jossa ei ole mitään rajoja. Kristillinen vapaus ei kuitenkaan ole rajattomuutta vaan vapautta rajojen sisällä. Ilman rajoja vapaudestakin tulee vankila, jossa mikään ei rajoita meitä omalta tai toisen pahuudelta. Kristillinen vapaus on vapautta ennen muuta synnistä, joka vangitsee meidät itsemme vankilaan. Kristillinen vapaus on riippuvaisuutta Jumalasta, jonka yhteydessä me tulemme todellisesti vapaiksi.
Powered by: Preachitsuite