Seminaarit

Ryhtiliike

Ryhtiliike

syys 2012

Syksy on Suomessa uuden alkamisen aikaa. Työväenopistit, kansanopistot ja monenlaiset harrastekurssit täyttyvät uusista innokkaista osallistujista. "Nyt pitäis ryhdistyä. Ottaa itseään niskasta kiinni! Nyt mä sen aloitan!" Syksy on myös hengellisesti uuden ryhdistäytymisen aikaa, suunnan ottamista.

Sermons in this series
la, syys 22, 2012
Series: Ryhtiliike
Duration: 25 mins 45 secs
Jumala toimii täällä maailmassa meidän kauttamme. Hän ei käytä enkeleitä kutsuessaan ihmisiä luokseen. Hän käyttää Sinua ja minua. Sinun elämälläsi on tarkoitus - auttaa toisiakin Jeesuksen luo! Se antaa elämäämme todellisen tarkoituksen ja mielekkyyden. Jumala on lahjoittanut meille äärimmäisen paljon kaikkea hyvää - ei tehdäkseen meistä rikkaita, vaan anteliaita. Mitä enemmän laitamme hyvän kiertämään, sitä tyytyväisempiä meistä tulee. Ja sitä useampi ihminen pääsee osalliseksi Jumalan rakkaudesta.
ma, syys 17, 2012
Series: Ryhtiliike
Duration: 38 mins 23 secs
"Ryhtiliike" -sarjan kolmannessa opetuksessa Jarmo Sormunen puhuu muutoksen mahdollisuudesta. Monille meistä on sanottu, että "Susta nyt ei koskaan mitään tule! Turha yrittää muuttua!" Raamattu kuitenkin puhuu paljon Jumalan muuttavasta työstä. Hän toimii elämässämme toisten ihmisten kautta, seurakuntayhteydessä. Hän saa meissä aikaan uusia asenteita ja ihan uutta käyttäytymistäkin. Hän on uutta luova Jumala!
su, syys 09, 2012
Series: Ryhtiliike
Duration: 40 mins 24 secs
Monet asiat, henkilöt ja kiinnostuksen aiheet kilpailevat meidän ajastamme ja huomiostamme. Se mihin annamme aikamme, osoittaa, ketä ja mitä me seuraamme. Millainen asema Jeesuksella on Sinun elämässäsi? Vaikuttaako Hän Sinun päätöksiisi, arvoihisi tai puheisiisi? Onko Hänellä Sinun elämässäsi oikeasti sananvaltaa? Tässä "Ryhtiliike" -sarjan toisessa opetuksessa Jarmo Sormunen kyselee sitä, ketä me oikeasti seuraamme.
la, syys 01, 2012
Series: Ryhtiliike
Duration: 33 mins 49 secs
Syksy on Suomessa uuden alkamisen aikaa. Työväenopistit, kansanopistot ja monenlaiset harrastekurssit täyttyvät uusista innokkaista osallistujista. "Nyt pitäis ryhdistyä. Ottaa itseään niskasta kiinni! Nyt mä sen aloitan!" Syksy on myös hengellisesti uuden ryhdistäytymisen aikaa, suunnan ottamista. Tässä ensimmäisessä Ryhtiliike -opetuksessa Jarmo Sormunen haastaa meitä innostumaan Jumalasta ja antamaan Hänelle tilaa omassa elämässämme.
Powered by: Preachitsuite