Seminaarit

Jumalten sota

Jumalten sota

maalis 2012

Maailmassa riehuu monia sotia. Mutta kaikkein vanhin ja edelleenkin yhä kuumempana riehuva taistelu käydään ihmisten sieluista. Ihmiskunnan keskuudessa on miljoonia uskontoja, jotka tarjoavat vielä useampia konsteja päästä yhteyteen näkymättömän todellisuuden kanssa. Kun teet näin, niin sitten saat rauhan... Kun sanot tämän, niin sitten olet oikeaoppinen... Kun käyt siellä, niin saat valaistuksen... Mikä saa kristityt ajattelemaan, että heidän Jumalansa on se ainoa ja oikea? Mikä erottaa kristinuskon Jumalan muista jumaluuksista? Vai erottaako mikään?

Sermons in this series
la, maalis 24, 2012
Duration: 43 mins 17 secs
Nykyään puhutaan uskonnon uhreista. Jokin ideologia tai aatesuunta voi sumentaa ihmisen mielen niin, että hän ei enää ajattelekaan itse. Toiset tekevät sen hänen puolestaan. Ja kun siitä pääsee irti, ei tee mieli enää uskoa oikein mihinkään. Raamattu ei kehota heittämään aivoja narikkaan. Päinvastoin se rohkaisee meitä koettelemaan kaikki opit ja opettajat. Se rohkaisee meitä vertaamaan Jeesuksen opetuksia ihmisten vastaaviin ja tekemään itse johtopäätöksemme. Hän ei puhu meitä ympäri. Hän ei manipuloi. Hän vakuuttaa meidät totuudesta, joka ei pala tulessakaan. Hän haluaa johtaa meidät yhteyteen, jossa on tilaa hengittää ja joka tuntuu kodilta.
su, maalis 18, 2012
Duration: 45 mins 8 secs
Elämme hyvin rikkinäistä aikaa. Ihmiset ovat hajalla sekä sisäisesti, että myös ulkoisesti. Ja siksi myös lääkefirmoilla ja vaihtoehtoterapioilla pyyhkii hyvin. Mutta mistä sen tietää, mikä parannuskeino toimii? Entä jos käy niin, että vaiva paranee, mutta sielu sairastuu? Mitä kätkeytyy erilaisten vaihtoehtoterapioiden taakse? Millaisesta maailmankuvasta ne ovat syntyneet?
la, maalis 17, 2012
Duration: 34 mins 17 secs
Maailmassa riehuu monia sotia. Mutta kaikkein rajuin taistelu käydään ihmisten sieluista. Monet uskonnot ja jumaluudet kilpailevat kannattajista. Mikä saa kristityt ajattelemaan, että heidän Jumalansa on se ainoa ja oikea? Mikä erottaa kristinuskon Jumalan muista jumaluuksista? Vai erottaako mikään?
Powered by: Preachitsuite