×

Varoitus

JFile: :copy: Ei löydetty tai kyetty lukemaan tiedostoa: $/var/www/4/satamasrk/sites/www.satamaseurakunta.fi/www/images/opetukset/varustamot/loppusoitto_iso.jpg

Seminaarit

Loppusoitto

Loppusoitto

syys 2010 - maalis 2011

Mitä Sinä tekisit, jos tietäisit, että Jeesus tulee takaisin ensi perjantaina? Muuttaisiko se elämääsi? Jatkaisitko niin kuin ennenkin? Jeesuksen paluu on toiseksi merkittävin tapahtuma koko maailmanhistoriassa. Hän tulee, niin kuin lupasi. Suuressa pilvessä, enkelien pasuunoiden soidessa. Keskellä suurta ahdistusta. Miten voisin kohdata tuon hetken?

Sermons in this series
ti, maalis 01, 2011
Series: Loppusoitto
Duration: 30 mins 13 secs

Raamattu kertoo antikristuksesta, miehestä joka hallitsee kerran koko maailmaa. Hän on karismaattinen puhuja, taitava poliitikko ja suuri valehtelija. Milloin hän tulee?

ti, helmi 15, 2011
Series: Loppusoitto
Duration: 27 mins 34 secs

Miksi Israel on jatkuvasti kansojen hampaissa? Miksi seurakunta saa kokea maailman vastustusta? Elämme näkymättömän maailman taistelun keskellä. Voittaja on jo selvillä.

ti, helmi 01, 2011
Series: Loppusoitto
Duration: 28 mins 57 secs

Kun maailma pimenee, mistä me saamme rohkeuden seistä totuuden puolella? Jumalan sana, sen lukeminen ja sen soveltaminen omaan elämään antaa voiman ja ilon.

ti, tammi 18, 2011
Series: Loppusoitto
Duration: 28 mins 1 sec

Jumalalla on kaksi tapaa auttaa kärsimyksessä.

Toisilta hän ottaa sen pois. Toiset Hän vie sen läpi ilman katkeruutta. Kumpi niistä on suurempi ihme?

ti, tammi 04, 2011
Series: Loppusoitto
Duration: 25 mins 54 secs

Valhe synnyttää sotaa ja riitaa. Siitä seuraa yksinäisyyttä ja sisäistä nälkää. Mutta Jumalan totuus vapauttaa ja tuo rauhan.

ti, loka 26, 2010
Series: Loppusoitto
Duration: 27 mins 42 secs

Miten me uskallamme astua tulevaisuuteen?

Emme voi luotta itseemme, emme poliitikkoihin, emme uskonnollisiin vaikuttajiin. Mutta on yksi joka tuntee tulevaisuuden- Jeesus Karitsa. Häneen voimme luottaa.

ti, loka 12, 2010
Series: Loppusoitto
Duration: 31 mins 47 secs

Kun maan päällä on taistelu, vallitsee Jumalan taivaassa rauha. Eikä siellä kiistellä ihmisistä. Jumala itse on kaiken keskipisteessä. Eikä Hän anna kunniaansa kellekään toiselle.

ti, syys 28, 2010
Series: Loppusoitto
Duration: 26 mins 43 secs

Millainen kuva Sinulla on Jeesuksesta? Oletko valmis yllätykseen? Hän on todellisuudessa aivan toisenlainen!

ti, syys 14, 2010
Series: Loppusoitto
Duration: 28 mins 23 secs

Historian Herra. Jarmo Sormunen on pastori joka kertoo Uuden Testamentin Ilmestyskirjasta. Se on täynnä symboleja ja siksi altis väärinymmärrykselle.

Mitä lähempänä on Kristuksen paluu, sitä ajankohtaisemmaksi käy Ilmestyskirja. Ilmestyskirjan avainsana on luku 7. Sillä luvulla ilmennetään monia asioita. Ilmestyskirjassa on myös monta sanomaa joita kerrataan seitsemän kertaa. Numero 7 julistaa että kaikki on Jumalan hallinnassa. Jeesuksen täydellinen ja ikuinen voitto Saatanasta on Ilmestyskirjan tärkein sanoma, se on lohduttanut kärsiviä kristittyjä. Ilmestyskirja nostaa alaspainetun kristityn pään Jeesukseen.

Powered by: Preachitsuite