Seminaarit

Suunnitelma A ja B

Suunnitelma A ja B

elo 2008

Onko minun elämälläni mitään tarkoitusta? Vai onko tämä kaikki vai suurta sirkusta? Turhaa touhua? Entä sitten kun kaikki on mennyt ihan pieleen? Voisiko sitä aloittaa alusta?
Raamatun mukaan koskaan ei ole liian myöhäistä täällä maan päällä aloittaa aivan puhtaalta pöydältä. Jumala ei vie takaisin lähtökohtaan. Hän jatkaa Sinun kanssasi tästä - jos sitä haluat.

Sermons in this series
la, elo 30, 2008

Suunnitelma B on jälkimmäinen jakso kaksiosaista opetussarjaa. Pohdimme sitä, mistä me unelmoimme. Onko Sinulla unelmia elämäsi suhteen? Ovatko ne täyttyneet? Miten ne voisivat tulla toteen? Pitääkö minun ensin kuolla unelmilleni, jotta ne toteutuisivat? JA toteutuvatko kaikki unelmani? Raamattu kehottaa meitä jättämään unelmamme Jumalalle. Hän toteuttaa ne omalla jallaan ja omalla tavallaan. Tyydynkö siihen vai haluaisinko vähän kapinoida?

la, elo 23, 2008

Suunnitelma A on ensimmäinen osa kaksiosaista opetussarjaa. Pohdimme sitä, mikä tarkoitus meidän elämällämme oikein on? Onko mitään tarkoitusta olemassakaan? Vai olenko minä turhake? Raamatun mukaan elämällämme on päämäärä ja tarkoitus. Jumala avaa sitä meille vähitellen. Ja se liittyy olennaisella tavalla siihen suunnitelmaan, joka toteutui kerran yhdellä ristinmuotisella puulla - Golgata -nimisellä kukkulalla.

Powered by: Preachitsuite