×

Varoitus

JFile: :copy: Ei löydetty tai kyetty lukemaan tiedostoa: $/var/www/4/satamasrk/sites/www.satamaseurakunta.fi/www/images/opetukset/varustamot/takaisin_tielle_iso.jpg

Seminaarit

Takaisin tielle

Takaisin tielle

loka 2008
Pastori Jarmo Sormunen vakuuttaa, että voimme aina palata Jumalan luo kuten kuningas Salomo teki tai tuhlaajapoika.Jos olemme eksyneet pois Jumalan yhteydestä, voimme aina palata Herran luo. Jo luomakuntaa tarkkailemalla voimme päätellä, että täytyy olla Luoja. Moni suomalainen kokeeJumalan puhuttelevan kauniin lujonnon kautta. Herran pelko on viisauden alku ja pyhimmän tunteminen tuo ymmärrystä, kirjoittaa kuningas Salomon sanan-laskuissaan. Salomo kääntyi elämänsä lopussa Jumalan luo ja sai syntinsä anteeksi.Pastori Jarmo Sormunen vakuuttaa, että voimme aina palata Jumalan luo kuten kuningas Salomo teki tai tuhlaajapoika.
Sermons in this series
ti, loka 14, 2008
Duration: 22 mins 8 secs

Pastori Jarmo Sormunen vakuuttaa, että voimme aina palata Jumalan luo kuten kuningas Salomo teki tai tuhlaajapoika.

Jos olemme eksyneet pois Jumalan yhteydestä, voimme aina palata Herran luo. Jo luomakuntaa tarkkailemalla voimme päätellä, että täytyy olla Luoja. Moni suomalainen kokeeJumalan puhuttelevan kauniin lujonnon kautta. Herran pelko on viisauden alku ja pyhimmän tunteminen tuo ymmärrystä, kirjoittaa kuningas Salomon sanan-laskuissaan. Salomo kääntyi elämänsä lopussa Jumalan luo ja sai syntinsä anteeksi.Pastori Jarmo Sormunen vakuuttaa, että voimme aina palata Jumalan luo kuten kuningas Salomo teki tai tuhlaajapoika.

Powered by: Preachitsuite