Raamattuopetuksella on iso rooli Satamaseurakunnan elämässä. Jumala haluaa puhua meille Raamatun kautta ja muuttaa meitä. Siksi on tärkeätä ruokkia sillä itseämme ja toinen toisiamme.
Suurimmasta osasta opetuksia vastaa pastori Arto Malmberg.

Opetussarjat

Seurakuntamme päätapahtumassa, Sataman Illassa, on opetuksilla merkittävä rooli. Niistä muodostuu sarjoja, joiden teema vaihtuu kuukausittain. Voit kuunnella lähes kaikki seurakunnassamme pidetyt opetukset. Ne löytyvät myös tekstimuodossa.

Podcastit

Varustamot

Varustamo on TV7:lta tuttu opetusohjelma. Käytännölistä, rohkeaa ja Raamatulle uskollista julistusta. Kaikki ilmestyneet Varustamot voit katsoa, kuunnella ja ladata TV7:n sivuilta. Tai tsekkaa TV7-kanavalta suorana joka tiistai ilta.

Suolapalat

Parin minuutin huikopala Jumalan Sanasta Radio Dein taajuudella. Ensin esimerkki, sitten teksti ja lopuksi sovellutus. Lyhyestä virsi kaunis! Ohjelmaa kustantavat Cimson Yrityspalvelut Oy, Mediacabinet Oy ja Cimson Oy. Suolapala voi kuunnella suorana Radio Deistä arkipäivisin klo 12:30. Vanhoja ohjelmia pääset kuuntelemaan täältä.