Valintatoimikunnan hyväksyminen

Tervetuloa Telakalle (Polttolinja 35, 40520 Jyväskylä) 06.02.2019 klo 18 seurakunnan ylimääräiseen kokoukseen, jossa vanhimmisto esittää seurakunnan jäsenille tämänvuotista valintatoimikuntaa hyväksyttäväksi. Valintatoimikunnan tehtävänä on täydentää kuluvana toimikautena vanhimmisto valitsemalla uudet jäsenet erovuoroisten tilalle. Kokouksen asialista alla.

1. Kokouksen avaus

2. Kokouksen järjestäytyminen

3. Kokouksen laillisuuden ja päätösvaltaisuuden toteaminen

4. Valintatoimikunnan vahvistaminen

5. Kokouksen päätös

Tulkaa mukaan vaikuttamaan ja keskustelemaan ajankohtaisista asioista. Keitetään samalla kahvit ja teet, niin on mukavampi rupatella.

Terveisin,

-Tapio Mattila
Vanhimmiston puheenjohtaja

Tule mukaan rukoilemaan!

Satamaseurakunnassa torstai on erityisesti varattu rukoukselle. Kaikki rukoushetket on seurakuntamme toimipisteessä Telakalla (Polttolinja 35).

Torstai aamuisin klo 6.30-7.30 on aamurukous, klo 11.00-12.00 on puolipäivän rukoushetki ja illalla klo 18.00 alkaen on Sataman rukousilta. 

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan!

 

Alfa -kurssi  on hyvä paikka kysellä ja keskustella

Kuka Jeesus oli? Miksi Jeesus kuoli? Mietitkö elämän

tarkoitusta? Mitä mieltä elämässä on? Oletko ajatellut,

voisiko kristinusko antaa näihin vastauksia? Vai haluaisitko

syventää tietojasi kristinuskosta?!

 

TERVETULOA ALFAAN!

 

Alfa-kurssi alkaa maanantaina 21.1.2019. klo 18.30 Satamaseurakunnan

tiloissa Kuokkalassa, Polttolinja 35, Jyväskylä

 

Kurssi sisältää 10 maanantai-iltaa klo 18.30-21.00 ja yhden

sunnuntain 10.3.2019. 

Kurssin jälkeen järjestetään Alfa-juhla maanantaina 8.4.2019.

 

Alfan maanantai-illat koostuvat iltapalasta, alustuksesta ja keskustelusta.

Alfa on avoin jokaiselle.

Alfassa ollaan avoimia kysymyksille.

Alfassa mietitään, mihin uskotaan -

tai ei uskota.

Alfa on maksuton.

Alfassa on yhdessä mukavaa.

 

Ilmoittautuminen ja tiedustelut:

Martti Jantunen, 040 5011762  tai

Lisätietoja myös:  https://finland.alpha.org/

 

Syystoimintakausi on alkamassa ja meillä on monia mahdollisuuksia palvella ja varaa mistä valita. Tarvitaaan lasten opettajia , järjestelytiimiin sekä keittiö-ja siivousryhmään vetäjä, sekä niihin tekijöitä. On tulkkaamista, tietokoneelle kuvashown laittamista, infolehtisen tekemistä, tiedottajan tehtävää. Somistus, musiikki, miksaus, vastaanottaminen,  järjestyksen valvonta, juontaminen, videokuvaus, roudaus, esirukous, kolehdin keräys, infopöydän ja tervetuloapöydän ylläpito, kysymysten tekeminen messeihin, illan slaidien näyttäminen tietokoneelta, todistaminen, ovat kaikki tehtäviä, joihin tarvitaan se "joku" . "Joku" voit olla juuri sinä, aina se ei ole toinen.

 Suomalaiseen menttaliteettiin on iskostunut syvään ajatus, "ei minusta ole" tai "en mene kyllä itteäni tyrkyttämään". Itse olen näin usein ajatellut ja toiminut. Enää en ajattele ja toimi niin - älä sinäkään, vaan ajatellaan ja toimitaan toisin. Tule kertomaan halustasi ja/tai mahdollisuuksistasi palvella minulle, niin pohditaan mikä tuo tehtävä voisi olla. Jos tiedät kehen tiiminvetäjään olla yhteydessä, niin voit ottaa suoraan yhteyttä myös häneen. Mainittakoon vielä, että seurakunnassamme voi palvella, vaikka ei olisikaan seurakuntamme jäsen.

 Muistetaan se, että eri tehtäviä voi kokeilla ja niissä voi ja saa myös epäonnistua. Eikä mikään tehtävä myöskään ole "eläkevirka", on ihan ok. lopettaa, jos tilanteet ja olosuhteet muuttuu.

Siunaten, Arto Malmberg, Satamaseurakunnan johtava pastori p.040-1702334, 

Tältä sivulta löydät Satamaseurakunnan tiedotteet. Uusimman tiedon löydät parhaiten kalenterista.