Hei!

Viikkoa ennen syksyn ensimmäistä Sataman Illan alkua eli 1.9. lauantaina, menemme kutsumaan ihmisiä syksyn Sataman Iltoihin, sekä kerromme ihmisille hyviä uutisia Jeesuksesta! Olemme valmiita keskustelemaan synnyistä syvistä.
Kokoonnumme 1.9 lauantaina aluksi Telakalle klo 15.00. Siitä siirrymme kimppakyydein pelipaikalle. 
Jos et pääse Telakalle, voit tulla myös suoraan kadulle. 
 Tarjoamme ihmisille ilmaiseksi makkaraa ja mehua. 
Ilmoittaudu Artolle puh. 040-1702334 tai

 

Vanhimmistossa vaihtoja

Näin kesän korvalla meillä seurakunnassa toistuu uusien vanhimmistoveljien valinta erovuoroisten tilalle.  Vanhimmistoomme  kuuluu seitsemän (7) jäsentä, he toimivat tehtävässään kolme vuotta kerrallaan. Vuosittain erovuorossa on kaksi tai kolme jäsentä.

Tänävuonna valintatoiminkuntaan, jonka seurakuntakokous keväällä valitsi, kuului vanhimmistosta Vesa Lehtinen sekä Jarmo Laakkonen ja muista seurakuntalaisista Pirjo Sormunen sekä Mia Hulkko. Valintatoimikunta valitsi uusiksi vanhimmistoveljiksi Jarno Varjosen ja Jussi Perämäen. He aloittavat tehtävänsä 2018 elokuun alusta.  Tervetuloa ja siunausta alkavaan tehtävään!

Vanhimmistosta ovat jäämässä elokuun alussa pois Martti Jantunen ja Vesa Lehtinen. Kiitos myös heille palveluksesta seurakuntamme hyväksi ja siunausta tulevaan!

-Arto-

 

         

 

Sataman Päivä on seurakuntamme syyskauden vauhdikas avaus. Se on tarkoitettu kaikille - vauvasta vaariin. Tämän vuoden päivä on 26.08.2018, merkkaa päivä kalenteriisi.

Aloitamme maksullisella ruokailulla klo 12.00. (Hinnat: aikuiset 15€, lapset 4-11 7€, lapset 1-3 4€ ja alle 1-vuotiaat ilmaiseksi. Hinta sisältää päiväkahvin.) Päivän aikana myös juhlistamme seurakuntamme 10-vuotista taivalta.

Kokka kohti kotia otetaan viimeistään kuuden tienoilla.
Tarkempi ohjelma tarkentuu myöhemmin.

Ilmoittautuminen Artolle viimeistään 13.8  tästä tai p.040-1702334 tai , ilmoita tarvittaessa mahdollisesta ruokavaliosta. 

Tervetuloa Sataman Päivään koko perheen voimalla!

Hei!

Heinäkuun olemme kesälomalla, seurakunnassamme ei ole heinäkuussa Sataman Kesäiltoja.

Arto palaa töihin 30.7 ja Marjut viikkoa myöhemmin 6.8.

Pakottavissa tapauksissa laita tekstiviestiä Artolle p.040-1702334.

Rentouttavaa ja siunattua kesää!

Tältä sivulta löydät Satamaseurakunnan tiedotteet. Uusimman tiedon löydät parhaiten kalenterista.

Sivu 1 / 2