Tältä sivulta löydät Satamaseurakunnan tiedotteet. Uusimman tiedon löydät parhaiten kalenterista.

Vanhimmistossa vaihtoja

Näin kesän korvalla meillä seurakunnassa toistuu uusien vanhimmistoveljien valinta erovuoroisten tilalle.  Vanhimmistoomme  kuuluu seitsemän (7) jäsentä, he toimivat tehtävässään kolme vuotta kerrallaan. Vuosittain erovuorossa on kaksi tai kolme jäsentä.

Tänävuonna valintatoiminkuntaan, jonka seurakuntakokous keväällä valitsi, kuului vanhimmistosta Vesa Lehtinen sekä Jarmo Laakkonen ja muista seurakuntalaisista Pirjo Sormunen sekä Mia Hulkko. Valintatoimikunta valitsi uusiksi vanhimmistoveljiksi Jarno Varjosen ja Jussi Perämäen. He aloittavat tehtävänsä 2018 elokuun alusta.  Tervetuloa ja siunausta alkavaan tehtävään!

Vanhimmistosta ovat jäämässä elokuun alussa pois Martti Jantunen ja Vesa Lehtinen. Kiitos myös heille palveluksesta seurakuntamme hyväksi ja siunausta tulevaan!

-Arto-