Sataman Kesäillat

Raamattu - Rukous ja Rilli!

Tervetuloa nauttimaan kesällä lämpimästä tunnelmasta, kristittyjen yhteydestä ja Jumalan Sanasta. Sataman Kesäillat pidetään Telakalla, Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35. Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta. Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:)!

Elokuun kolmannessa Sataman Kesäillassa pohditaan mitä on ”Kristityn vapaus - kenen ehdoilla?”

Korintin seurakunnan kaikilla jäsenillä ei ollut tietoa siitä, että Jumala on antanut vapauden nauttia erilaisia ruokia. Seurakunnassa oli ihmisiä joiden omatunto tahrautui lihan syömisestä. Tuohon tilanteeseen Paavali antoi yleisen ohjeen, että rakkaus toista ihmistä kohtaan on tärkeämpää, kuin lihan nauttimisen vapaus. Miten meidän tulisi soveltaa näitä ohjeita tänäpäivänä?