Sataman Kesäillat

Raamattu - Rukous ja Rilli!

Tervetuloa nauttimaan kesällä lämpimästä tunnelmasta, kristittyjen yhteydestä ja Jumalan Sanasta. Sataman Kesäillat pidetään Telakalla, Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35. Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta. Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:)!

Korintin seurakunta oli nuori ja hyvin elinvoimainen. Heillä oli armolahjojen koko kirjo käytössään ja he tunnustivat uskoaan rohkeasti. Monissa kohdin oli nähtävissä Jumalan armon vaikutus seurakunnan ja sen jäsenten elämässä. Oli kuitenkin asioita, jotka uhkasivat seurakunnan yhteyttä ja niihin Paavali puuttui varsin voimakkaasti ja rakkaudellisesti. Korintilaiskirjeen sanomassa on paljon ammennettavaa meille tämän päivän kristityille. Käymme Sataman Kesäilloissa läpi Korinttilaiskirjeen sanomaa. Olemme aloittaneet jo kevään rukousilloissa kirjeen läpi käymistä ja tarkoitus on jatkaa siitä, mihin olemme noissa rukousilloissa päässeet. Ensimmäisessä Kesäillassa käymme kertauksen omaisesti Korintin seurakunnan tilannetta ja rukousiltojen opetuksia läpi.