Sataman Kesäillat


Raamattu - Rukous ja Rilli!

Tervetuloa nauttimaan kesällä lämpimästä tunnelmasta, kristittyjen yhteydestä ja Jumalan Sanasta. Sataman Kesäillat pidetään Telakalla, Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35. Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta. Tänä iltana siunaamme myös koulunsa aloittavia. Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:)!


Elokuun Sataman Kesäillat alkavat aiheella ”Yksin vai yhdessä?” ja toisen illan otsikkona on ”Kysymyksiä avioliitosta”.

Korinttilaiskirjeen seitsemäs luku käsittelee niin kristillistä avioliittoa, kuin yksin elämistäkin. Paavali luo korinttilaisille uutta avioliittoetiikkaa, joka poikkesi huomattavasti siitä millainen se oli ympäröivässä kulttuurissa. Tuossa kulttuurissa avioerot olivat hyvin yleisiä ja niitä tapahtui hyvinkin heppoisin perustein - melkein kuin nykyään.

Elo aviossa on lahjaa Jumalalta, siinä missä yksin eläminenkin, vaikka ruoho usein näyttääkin vihreämmältä aidan toiselta puolen katsottuna. Elokuun kahdessa ensimmäisessä Kesäillassa viivymme näiden aiheiden äärellä.