Sataman Kesäillat

Raamattu - Rukous ja Rilli!

Tervetuloa nauttimaan kesällä lämpimästä tunnelmasta, kristittyjen yhteydestä ja Jumalan Sanasta. Sataman Kesäillat pidetään Telakalla, Satamaseurakunnan toimipisteessä, osoitteessa Polttolinja 35. Illat koostuvat yhdessäolosta, raamattuopetuksesta, ylistyksestä, rukouksesta ja kesäisten herkkujen nauttimisesta. Satama tarjoaa kahvit, teet, mehut ja makkarat. Muu tarjoilu hoidetaan nyyttikestiperiaatteella. Mukaan voi oikein hyvin tulla ilman nyyttiäkin:)!

Kolmannessa kesäillassa käsitellään seurakuntakuria. Kurilla saattaa olla nykypäivänä huono kaiku, mutta kyse on seurakunnan elämän kannalta varsin tärkeästä asiasta. Korintin seurakunnan keskuudessa esiintyi nykypäivänkin moraalisella mittapuulla mitaten kummia ja siihen ei puututtu. Paavali ottaa asian käsittelyyn ja selvittää miksi syntiin on puututtava ja asioita ei pidä lakaista maton alle.